Home
De verkiezing
Bekijk video
Doe mee!
Motiveer uw klant
Leer van uw klant
Als u wint
Nieuws
Contact
Planning
Blijf op de hoogte
Partners

F.A.Q.

FAQ

Wat is de looptijd van de verkiezing?

De verkiezing loopt van 31 maart tot en met 26 mei 2022. Gedurende deze periode kunnen consumenten hun beoordeling geven over de deelnemende producten. Bekijk de volledige planning.

Hoe kan ik overallwinnaar worden?

Alle categoriewinnaars maken kans op de overalltitel. De categoriewinnaar die het hoogste gecorrigeerde eindcijfer weet te behalen, wint de overalltitel.

Moet ik mijn onderneming aanmelden?

Ja. Dat kan via het inschrijfformulier of door contact op te nemen. Elk product met nationale distributie in België kan deelnemen aan de verkiezing.

Hoe kan ik actief deelnemen?

Om consumenten te motiveren om hun beoordeling te geven, kunt u gebruikmaken van verschillende promotiematerialen. U kunt uw consumenten oproepen via online banners op de website, nieuwsbrief en Social Media of via een flyer of een poster. Iedere deelnemer ontvangt een gepersonaliseerde stemlink waarmee u direct stemmen kunt verzamelen. Bekijk de promotiematerialen.

Wanneer worden de winnaars bekendgemaakt?

De datum van de winnaars is 10 juni 2022.

Zijn er kosten verbonden aan deelname?

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de verkiezing voor producenten en consumenten.

Waar kan ik terecht met vragen of opmerkingen?

Q&A streeft ernaar zo volledig mogelijk informatie te verstrekken. Mochten er echter vragen zijn, neem dan contact op met Q&A. Ook als er onduidelijkheden zijn over de verkiezing of incorrecte gegevens zijn vermeld, kunt u contact opnemen met Q&A.

Staat uw antwoord er niet bij?

Hier vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Wordt uw vraag hier niet behandeld, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.